Laatste
TEF Nieuws

Hier vind u het laatste nieuws over TEF Digitaal en meer informatie over hoe u het allerbest uw ProductData kunt beheren.

12 januari 2024

Corona hulp

Corona hulp

Corona slaat ook in ons land hard om zich heen. Waren de besmettingen tot voor kort nog op kleinschalig gebied aanwezig, de laatste dagen wordt steeds meer duidelijk over het effect van deze besmettelijke ziekte.

Lees meer
Beveiligingsupdate februari

Beveiligingsupdate februari

egenwoordig zijn wij vrijwel dagelijks bezig met de beveiliging van onze hosting, cloud omgeving en de websites van onze klanten. Dit is iets waar wij veel tijd in steken en iedere dag weer veel kennis over op doen om ervoor te zorgen dat jouw en onze gegevens zo veilig mogelijk zijn!

Lees meer
Modulair denken is voor ons een must!

Modulair denken is voor ons een must!

Afgelopen week ben ik begonnen met het uiteenzetten van onze visie. Ik heb geprobeerd duidelijk te maken dat het vandaag de dag niet meer noodzakelijk is om een grote organisatie op te zetten met heel veel kantoorruimte, bakken met lease wagens, diverse departementen...

Lees meer
Zij zijn groot en ik is klein

Zij zijn groot en ik is klein

De laatste maanden hebben wij vaak vragen gekregen omtrent de omvang van ons bedrijf en de bezetting daarvan. Terecht! Want zeker bedrijven en organisaties die ons voor het eerst tegenkomen zullen zich soms achter de oren krabben.

Lees meer

Vrijblijvend advies nodig?