Onze nieuwe partner het “APIcenter”

Daarom zijn wij blij om officieel te kunnen melden dat wij 2 weken geleden opdracht hebben kunnen geven aan het API CENTER om PARTS-PIM te integreren met hun systeem.

Onze visie is al jaren duidelijk, het gaat niet om het volume, maar hoe slim kan je gebruikmaken van reeds bestaande mogelijkheden.

Zeker na de recente ontwikkelingen binnen ons bedrijf is het daarom nog meer een prioriteit geworden om samenwerking te zoeken met partners die ervoor zorgen dat wij mogelijkheden, toepassingen en oplossingen kunnen (blijven) ontwikkelen een aanbieden aan onze klanten.

Zo zullen wij binnenkort met een flinke update komen van ons programma PartsPIM en zal de Cloud service en hosting verhuizen naar een nieuw datacenter dat onder de technische leiding zal staan van een nieuwe partner van ons, 2makeITwork uit Barendrecht. Ook beheren zij sinds een halfjaar een aantal API-koppelingen voor ons tussen PartsPIM en King software en Japak.

Koppelen met API, dat is het toverwoord!

Wij realiseren ons maar al te goed, dat koppel van de data welke in PartsPIM wordt beheerd, wereldwijd gebruikt moet worden. Daarom zijn wij constant opzoek naar partners die hierin gespecialiseerd zijn, want wij kunnen niet alle ballen zelf in de lucht houden. Wij hebben het al eerder aangegeven, wij zijn geen kantoorvuller (lees Onze Visie), voor ons is het geen must om een hele afdeling in te richten, nee samenwerken en zorgen dat iedereen in zijn kracht komt, daar willen wij de oplossingen zoeken.

Koppelen met API, dat is het toverwoord!

Wij realiseren ons maar al te goed, dat koppel van de data welke in PARTS-PIM wordt beheerd, wereldwijd gebruikt moet worden. Daarom zijn wij constant opzoek naar partners die hierin gespecialiseerd zijn, want wij kunnen niet alle ballen zelf in de lucht houden. Wij hebben het al eerder aangegeven, wij zijn geen kantoorvuller (lees Onze Visie), voor ons is het geen must om een hele afdeling in te richten, nee samenwerken en zorgen dat iedereen in zijn kracht komt, daar willen wij de oplossingen zoeken.

Daarom zijn wij blij om officieel te kunnen melden dat wij 2 weken geleden opdracht hebben kunnen geven aan het APIcenter om PartsPIM te integreren met hun systeem. De reden? Met deze samenwerking is PartsPIM direct te koppelen met meer dan 80 externe programma’s en het aanbod om te koppelen zal de komende jaren verder door groeien. Op deze manier kunnen klanten binnenkort zelf alle koppelingen aanleggen, beheren en creëren. Natuurlijk kunnen en zullen wij u daarbij helpen als daar behoefte voor is, geen probleem. Ook zal het APIcenter in deze begeleiding een actieve rol gaan spelen. Uw data zal nog makkelijker worden doorgezet naar de externe programma’s van uw keuze.

Bezoek hun website eens om rond te kijken naar de mogelijkheden: https://apicenter.io/nl/.
Verder sluit u zelf een contract af met het APIcenter, wij zullen geen extra kosten in rekening brengen voor het gebruik van de PartsPIM API verbinding. Hoeveel verbindingen u aanlegt of gebruikt is voor ons niet meer belangrijk, voor telt maar één zaak, het verspreiden op een zo’n breed mogelijke manier van uw data vanuit PartsPIM.
Op deze manier kan al onze aandacht, energie en kracht worden gestoken om de komende jaren PARTS-PIM verder door te ontwikkelen en uit te bouwen. Daarover binnenkort ook meer nieuws.

“We are constantly on the road looking for solutions!”

Laten we eens kennis
maken?