Beeldkanaal! Voor wie?

In welke branche u actief bent maakt ons niet uit, wij hebben voor elk bedrijf een narrowcasting oplossing.

Beeldkanaal zorgt ervoor dat u opvalt met uw boodschap

Het blijft een dingentje, hoe trek u de aandacht van uw medewerkers of bezoekers?

Met Beeldkanaal heeft u een superslimme narrowcasting oplossing. Het tonen van informatie aan klanten of personeel via beeldschermen. De kracht daarvan schuilt in goede content die goed op uw doelgroep is afgestemd. Daar zijn wij goed in, niet alleen zorgen wij dat alles technisch en praktisch in orde is, we denken doelgroepgericht met u mee en zorgen dat alles op maat wordt opgeleverd.

Uw doelgroep is het vertrekpunt bij het ontwikkelen van uw narrowcasting oplossing. Iedere branche vraagt om een andere aanpak en afgestemde content. Met onze ruim 15 jaar ervaring hebben wij vrijwel voor iedere branche direct goede oplossingen in huis.

Onderwijs: De afgelopen jaren is in het onderwijs veel gebeurd op gebied van digitale visuele communicatie, waardoor narrowcasting van Beeldkanaal niet meer weg te denken is. Vervang daarom snel het ouderwetse prikbord en zet Beelkanaalschermen in om leerlingen en leraren realtime te informeren.

Zorg: Voor ziekenhuizen, huisartspraktijken, apotheken of andere zorginstellingen is narrowcasting van Beeldkanaal dé ideale manier om belangrijke informatie te verspreiden. Denk bijvoorbeeld aan actuele wachttijden, belangrijke mededelingen, reserveringen van vergaderruimtes of andere animaties of video’s.

Bibliotheken: Narrowcasting van Beeldkanaal voor bibliotheken? U verwacht het niet zo snel op een plek met veel boeken. Toch zijn narrowcasting schermen zeer geschikt voor het effectief communiceren van nieuwe boeken, aankomende evenementen, boekbesprekingen of gewoon de openingstijden van de bibliotheek. 

Horeca: De inzet van Beeldkanaal narrowcasting schermen in uw horecagelegenheid: het is bijna onmisbaar. U bepaalt zelf waar de schermen van Beeldkanaal komen te hangen en natuurlijk wat er getoond wordt. Met een druk op de knop kunt u uw content eenvoudig en snel aanpassen zodat klanten altijd op de hoogte zijn. 

Retail: In een drukke retail omgeving is de kans klein dat u tijd hebt om iedere klant te woord te staan. Herkenbaar? Laat dan de Beeldkanaal narrowcasting schermen de eerste kennismaking doen om de klanten op hun gemak te stellen. 

Intern: Narrowcasting van Beeldkanaal voor interne communicatie wordt steeds populairder om al het personeel op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie. De schermen worden op strategische plekken geïnstalleerd: van de koffieautomaat tot de hoofdingang, de kantine of de werkplaats.

Transport: Voor OV-vervoersorganisaties ligt de focus op het verbeteren van de klanttevredenheid. Door Beeldkanaal narrowcasting schermen in te zetten, kun je reizigers altijd op de hoogte houden van de actuele dienstregeling en zorgen voor vermaak.

Verenigingen: Steeds meer (sport)verenigingen, sportclubs of fitnesscentra kiezen voor de talloze mogelijkheden van Beeldkanaal narrowcasting beeldschermen om de communicatie te verbeteren. Het is dé manier om uw leden en bezoekers te voorzien van de meest actuele gegevens.

Automotive: Het laatste model, nieuwe features, mooie aanbiedingen of speciale intro-dagen voor het favoriete model auto in uw zaak? Met Beeldkanaal narrowcasting schermen communiceert u een volledige merkbeleving die voor iedere bezoeker meerwaarde geeft.

Bent u klaar voor
Beeldkanaal?