Onze diensten

Onze diensten zorgen dat u op alle vlakken ontzorgt zult worden. Wij nemen alles uit u handen en zorgen ervoor dat alles professioneel wordt aangepakt.

Uw website, webshop of B2B portaal, Het begint altijd met creativiteit!

Dat wij u meer zijn dan alleen maar een softwarebedrijf, dat wist u misschien nog niet. Maar echt wij doen meer, om software te ontwikkelen is een mooi en gebruiksvriendelijk design een must. Onze creatieve mensen staan daarom ook klaar om een prachtige en functionele website en/of webshop te creëren. Dat is toch geweldig, alles onder één dak.

Modulair denken is voor ons een must!

Automatiseren: Is dat sciencefiction? 

Wie kent het niet, “Beam me up, Scotty” uit de serie Star Trek. Een serie die in de toekomst afspeelt, soms realistisch en soms ver weg bij de werkelijkheid. Hierbij TEF Digitaal hebben wij ook dagelijks te maken met automatiseren. En is dat dan sciencefiction of juist realistisch? Eerlijk moet ik toegeven dat soms vragen welke door klanten worden gesteld ver weg liggen van de werkelijkheid en dan al gauw als sciencefiction worden bestempeld.

Support, helpdesk of service. Hoe werkt dat dan? Heeft u ondersteuning nodig, of een vraagje of wilt u werk uitbesteden, alles kan!

Bij TEF Digitaal weten we wat er speelt. Dit betekent dat onze service daarop is afgestemd, dat kan ook niet anders want zoveel mensen betekent zoveel wensen en dat is zeker in onze markt heel feit.

Met welke dienst kunnen
wij u van dienst zijn?