Onze waarden waar we trots op zijn.

Over ons

Automatisering zorgt voor groei?

Kleintjes zijn vaak
slim, behendig, flexibel en snel.

Onze visie bestaat niet uit het vullen van zoveel mogelijk vierkante meter kantoorruimte en de daarbij behorende bezetting en kosten. Natuurlijk we weten het! Wij zijn als bedrijf niet zo groot, maar gewoon lekker klein. Moeten we ons daarom groter voordoen dan we zijn? Dat dacht ik niet, het is namelijk een bewuste keus en we schamen ons er ook niet voor, want hoe is dat met kleintjes.

Wij staan voor onze visie, gaat u er maar eens voor zitten en lees onze visie.

Uitzonderlijk.

In Nederland zijn we gespecialiseerd in het beheersen van het water. Vooral nu we steeds meer te maken krijgen met de effecten van klimaatveranderingen, dienen we ons als LageLand verder te ontwikkelen om ons hoofd boven water te houden. En dat zal ons ook lukken want dat hebben wij al eeuwen lang bewezen.

Zo is het ook met de digitale golven. Ze worden steeds heftiger, hoger en soms zelfs onvoorspelbaar. Net als de dijkbouwers, bouwen wij digitale dammen om deze digitale golven te beheersen net als het water. Iedere dag zullen wij ons verbeteren, verder ontwikkelen en ontdekken. Al heel veel jaren varen wij niet met de stromen mee maar zorgen we er voor dat ze zijn te beheersen en te gebruiken, dat maakt ons zo uitzonderlijk.

Bas Meuwsen

Founder & CEO TEF Digitaal BV

Wij zijn de bouwers.

Wij zijn de bouwers van diverse platformen. Al meer dan 13 jaar bieden wij hiervoor een scala aan oplossingen aan die u gaan helpen met het organiseren, verzenden, weergeven en beveiligen van uw (bedrijfs)informatie.

Neem eens de tijd en maak een afspraak

Over ons

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Adresgegevens

Zijlstraweg 15,
3281 AW Numansdorp
T: +31 (0)85 060 1195
E: info@tefdigitaal.nl

Kvk: 74035142
BTW: NL859751077B01

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.