Over ons

Wij zijn TEF Digitaal (onderdeel van TEF Beheer BV) leveren en ontwikkelen diverse betrouwbare, gebruiksvriendelijke en slimme online toepassingen.

Professionele samenwerking en heel veel ervaring!

Samenwerken met TEF Digitaal betekent samenwerken met professionals die toegewijd zijn aan het verzorgen van oplossingen!

WebPixels is opgericht in juli 2009 door Bas Meuwsen. Het doel van het nieuwe bedrijf is weboplossingen creëren voor met name het MKB en diverse non-profit organisaties.

Samen met studenten van de TU-Delft is in dat jaar het narrowcasting systeem Beeldkanaal ontwikkeld. Een systeem waarmee bedrijven en organisaties hun eigen Tv-programma voor in de winkel, wachtruimte enz. eenvoudig zelf konden beheren.  Verder is er toen hard gewerkt aan een eigen CMS-systeem onder de naam Compleet:CMS. Hiermee konden bedrijven en organisaties hun eigen eenvoudig hun eigen website en/of webshop beheren. Compleet:CMS is ondertussen doorontwikkeld naar het eComplete klantenportaal speciaal voor WordPress WooCommerce.

Vanaf 2014 is gestart met de ontwikkeling van een PIM-systeem. Doel was/is om bedrijven een centrale plek te geven waar zij product-data kunnen digitaliseren en beheren. Vanaf de PIM kan eenvoudig de data worden doorgezet naar een groot aantal aan ERP programma’s, Datapools, webshops enz.

2019 was ook het moment om WebPixels BV officieel partner te maken van o.a. het 2BA, Ketenstandaard, Exact, Unit4 enz.  Waardoor we datastromen en externe integraties nog beter konden afstemmen met onze softwarepakketten.

Vanaf 1 september 2022 opereren wij verder onder de nieuwe naam TEF Digitaal, deze naam past beter bij waar wij als bedrijf voor staan.

Samenwerken met TEF Digitaal betekent samenwerken met professionals die toegewijd zijn aan het verzorgen van oplossingen!

Tijdlijn TEF Beheer

Uitzonderlijk.

In Nederland zijn we gespecialiseerd in het beheersen van het water. Vooral nu we steeds meer te maken krijgen met de effecten van klimaatveranderingen, dienen we ons als Lageland verder te ontwikkelen om ons hoofd boven water te houden. En dat zal ons ook lukken want dat hebben wij al eeuwenlang bewezen.

Zo is het ook met de digitale golven. Ze worden steeds heftiger, hoger en soms zelfs onvoorspelbaar. Net als de dijkbouwers, bouwen wij digitale dammen om deze digitale golven te beheersen net als het water. Iedere dag zullen wij ons verbeteren, verder ontwikkelen en ontdekken. Al heel veel jaren varen wij niet met de stromen mee maar zorgen we ervoor dat ze zijn te beheersen en te gebruiken, dat maakt ons zo uitzonderlijk.


Bas Meuwsen
Founder & CEO TEF Beheer BV

Tijdlijn TEF Beheer

De bouwers!

Wij zijn de bouwers van diverse platformen. Al meer dan 15 jaar bieden wij hiervoor een scala aan oplossingen aan die u gaan helpen met het organiseren, verzenden, weergeven en beveiligen van uw (bedrijfs)informatie.
Reserveer een beetje tijd en maak een vrijblijvende afspraak, wij komen graag langs voor de uitleg en een gepersonaliseerde demonstratie.

Vertel! Hoe kunnen
we u helpen?