e-Commerce / eComplete

eComplete het ultieme #1 B2B programma voor WooCommerce met ruim 140+ functies en modules wordt het perfecte klantenportaal uitgerold.

eComplete zakelijke klantenportaal (b2b).

Het meest geavanceerde en veelzijdige B2B thema.

In de huidige markt zijn er vele aanbieders van zakelijke webwinkel software en kan het erg lastig zijn om de juiste keuze te maken. Bij TEF Digitaal maken wij het makkelijk voor u: wij adviseren u de juiste software op basis van onze kennis van de zakelijke market en uw branche. Wij gebruiken hierbij ons eigen, volledig op de zakelijke markt afgestemde, eComplete programma wat wij speciaal voor WordPress WooCommerce hebben ontwikkeld.

Ons eComplete thema kan ingezet worden als zakelijke webwinkel, een klantenportaal of een hybrideoplossing voor zowel zakelijke klanten als consumenten.

TEF Digitaal ontwerpt, bouwt en onderhoud uw webshop/portaal en zorgt ervoor dat deze via APICenter aan de uw bedrijfssoftware is gekoppeld. Ook is een volledige integratie met onze Product Informatie Managementsoftware (PartsPIM) aanwezig. Zo maakt u optimaal gebruikt van alle gemakken die een webshop/portaal moet bieden. Snel, veilig en betrouwbaar.

Functionaliteit

eComplete biedt vele functionaliteiten voor u en uw klanten, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Een kleine greep uit de functies;

  • Klantenportaal
  • Toegangscontrole
  • Klantgroepen
  • Bestellijsten
  • Offerte aanvragen
  • Europees BTW-nummer verificatie
  • Zakelijke goedkeuring
  • Groepsprijzen, Staffelprijzen en gepersonaliseerde prijzen
  • Koppelingen met administratiesystemen
  • Voorraad synchronisatie

In totaal zijn er ruim 140+ beschikbare functies, modules en componenten voor uw perfecte verkoopplatform.

Automatiseren

eComplete is te koppelen aan bekende boekhoudsystemen, vervoerders en voorraadbeheersystemen. Hierdoor kunnen een groot aantal processen worden geautomatiseerd, zoals bijvoorbeeld voorraadcontrole en het orderproces. Door eComplete te koppelen aan uw bedrijfssoftware haalt u het maximale uit uw webshop/portaal. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw commerciële activiteiten!

AVG en privacy

Wettelijk is de bescherming van de privacy van uw klanten verplicht. Prijsafspraken en persoonlijke gegevens dienen niet op straat terecht te komen! Uw webshop/portaal wordt door TEF Digitaal volledig beveiligd en voorzien van een juridisch afgedichte disclaimer, privacy- en cookieverklaring. Wij beveiligen daarnaast uw domein met de laatste technologie op het gebied van SSL-certificaten en creëren hiermee extra zichtbaar vertrouwen bij uw klanten.

Bent u klaar voor
online business?