Automatisering

Automatiseren: Is dat sciencefiction? Wie kent het niet, “Beam me up, Scotty” uit de serie Star Trek. Een serie die in de toekomst afspeelt.

Automatiseren. Is dat een must?

Soms wel, soms niet. Voor de ene business wel, voor de andere juist niet.

Modulair denken is voor ons een must!

Hierbij TEF Digitaal hebben wij ook dagelijks te maken met automatiseren. En is dat dan sciencefiction of juist realistisch? Eerlijk moet ik toegeven dat soms vragen welke door klanten worden gesteld ver weg liggen van de werkelijkheid en dan al gauw als sciencefiction worden bestempeld. Maar de IT-wereld draait zo snel dat de vraag van gisteren vandaag wel relevant kan zijn en dan ineens geen sciencefiction meer is. Daarom houden wij alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

De afgelopen jaren is wel heel duidelijk geworden dat automatiseren niet voor ieder bedrijf een succes zal zijn. Allereerst moet het mogelijk zijn om processen binnen een bedrijf te automatiseren om vervolgens ook de cultuur van het bedrijf te bekijken of automatiseren mogelijk is. Zijn de verschillende afdelingen instaat zich binnen de strakke structuur te schikken in het automatiseringsproces. Al is er maar één afdeling die uit de maat loopt, is dat van invloed op het gehele automatiseringsproces en wordt het werken haast onmogelijk. Hier wordt van tevoren vaak of helemaal niet over na gedacht.

De huidige tijd vraagt aan iedereen in het bedrijfsleven om te innoveren, ook wij van TEF Digitaal doen hieraan mee. Iedere dag weer zoeken onze mensen en partners de digitale wereld af naar bruikbare en inzetbare toepassingen om processen te automatiseren en te versnellen.

Diensten

Zoals al eerder is omschreven komt er bij automatiseren heel wat kijken. Het is veel meer dan alleen maar koppelen van verschillende datastromen. Soms is het verstandig om een externe in te huren om te onderzoeken/bekijken of bepaalde processen binnen het bedrijf kunnen worden verbeterd of zelfs vereenvoudigd. Wij kunnen daarbij assisteren en helpen, onze ervaring rondom automatiseringprocessen van diverse datastromen is enorm, dus waarom daar geen gebruik van maken. Neem gerust een vrijblijvend contact op met ons. Na een intakegesprek volgt er, wanneer daar behoefte aan is, een uitgebreid en vrijblijvend offerte/rapport bestaande uit een korte analyse, plan van aanpak, controlepunten, tijdsplanning en kosten omschrijving. Na akkoord gaan we volgens de gemaakte tijdsplanning direct aan de slag.

Bent u of uw bedrijf
klaar om te koppelen?