En toen was er de methode!

PIM, het begin!

Automatisering zorgt voor groei?

PARTS, het begin van alles

PIM, de weg naar PARTS-PIM!

Wij houden van duidelijkheid! Dat is een goede eigenschap waar u als klant zo uw voordelen mee kunt doen, maar is soms ook moeilijk om in deze wereld van digitalisering zo’n visie vol te houden. Om met name de processen van bewerken, koppelen en verspreiden van data mogelijk en inzichtelijk te maken hebben wij 4 jaar geleden een belangrijk besluit genomen. Besloten is toen om alle programma’s welke te maken hebben met productdata- verwerking en beheer de toevoeging PARTS te geven.

Waarom PARTS?

PARTS staat voor “onderdelen” of “delen” en naar ons idee hebben wij en u als klant daar dagelijks mee te maken.

Wij waren en zijn nog steeds van mening dat deze toevoeging voor veel duidelijk zorgt met de functies en toepassingen welke wij ontwikkelen en aanbieden. Op dit moment hebben wij de volgende producten met een PARTS toevoeging exclusief in ontwikkeld:

  • PARTS-PIM, het Product Informatie Managementprogramma waarmee u op één centrale plek al je productdata kan beheren, verrijken en bewaren.
  • PARTS-Connect, het ideale platform om al uw productdata te koppelen met alle mogelijke kanalen, zoals bijvoorbeeld de populaire ERP-programma’s of online marktplaatsen als bol.com, amazon.com, markplaats.nl, beslist.nl, enz.
  • eComplete, het perfecte thema programma voor een soepele integratie van de PARTS-PIM productdata met WordPress WooCommerce voor een functionele webshop/B2B klantenportaal omgeving.
  • PARTS-Media Server, de neutrale plek (op een geheel afgeschermde server) waar alle media-data wordt verzameld en geplaatst welke in de bovenstaande programma’s worden gebruikt en gedeeld. Op deze manier kunnen deze data als deeplink worden gebruikt zonder dat de oorsprong is te achterhalen.

Wij noemen dit de PARTS Methode. Wil je weten hoe dat er uit ziet? Klik dan op onderstaande button.

PARTS, PARTS-PIM, PARTS-Commerce, PARTS-Connect en PARTS-Media server

PIM!  De weg naar PARTS-PIM

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.