Narrowcasting
Beeldkanaal

Narrowcasting zoals het is bedoeld! Met Beeldkanaal brengt u uw communicatie perfect in beeld!

Beeldkanaal! Profiteer van doelgericht communiceren via schermen.

In welke branche u actief bent maakt ons niet uit, wij hebben voor elk bedrijf een narrowcasting oplossing.

Profiteer van doelgericht communiceren via schermen

Met Beeldkanaal heeft u een narrowcasting-oplossing om op een uitermate moderne en effectieve manier informatie doelgericht te verspreiden via beeldschermen. Dit kan informatie zijn voor bijvoorbeeld uw eigen medewerkers en/of bezoekers. Wij zorgen voor de juiste plek en het juiste moment.

Wij weten het zeker, u komt narrowcasting dagelijks tegen.

Het gaat onbewust, maar wij weten het zeker u heeft regelmatig te maken informatie via narrowcasting. Bijvoorbeeld bij een bezoek aan ziekenhuis, gemeentes, in bedrijven maar tegenwoordig ook op scholen en zelfs evenementen hangen vaak deze systemen. Of wat dacht u van advertenties op schermen in de supermarkt of kledingwinkel. 

Beeldkanaal zorgt ervoor dat u opvalt met uw boodschap.

Het blijft een dingentje, hoe trek u de aandacht van uw medewerkers of bezoekers? Het gebruik van beeldschermen heeft een hoge attentiewaarde. Met animaties op de schermen krijgt u nog sneller de aandacht van voorbijgangers.

Met Beeldkanaal meerdere schermen aansturen.

Het is met Beeldkanaal super eenvoudig alle schermen vanuit een interface. Plaats met gemak een bericht op één of meerdere schermen. Met behulp van kanalen bepaalt u welke content waar getoond moet worden.

Een gezond portie Hoeksche Waard nuchterheid

Deal is een deal. Afspraak is afspraak. Wij leveren op volgens de door ons voor u afgestemde planning, dat is voor ons vanzelfsprekend. Verder blijven wij innoveren en zoeken naar nieuwe oplossingen, dat zorgt ervoor dat Beeldkanaal al zolang een dynamisch product is en blijft.

Wilt u alles scherp
op beeld?