Het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf!

Service/helpdesk

Automatisering zorgt voor groei?

Bij TEF Digitaal weten we wat er speelt. Dit betekent dat onze service daar ook op is afgestemd, dat kan ook niet anders want zoveel mensen zoveel wensen en dat is zeker in onze markt waar.

Hoe werkt onze helpdesk?

Het valt te begrijpen dat wij bij een hulpvraag altijd eerst verwijzen naar de help-pagina’s met “veel gestelde vragen”. Als blijkt dat de specifieke vraag daar niet is terug te vinden of niet duidelijk genoeg staat omschreven, dan komt de helpdesk in actie.

Samen met de klant gaan we dan rustig de procedures door om te kijken wat het probleem is, vervolgens zullen wij intern gaan testen om te kijken of we uw probleem kunnen herhalen. Dan zijn er de volgende uitkomsten mogelijk:

  1. We hebben te maken met een verwerkingsfout. U bent enthousiast in onze software bezig, maar we hebben gezien dat u een aantal zaken niet goed hebt ingeregeld of hebt ingevoerd. We nemen dan contact met je op om samen nog eens rustig door het proces heen te lopen.
  2. We hebben te maken met een bug. Hoezeer we dat ook betreuren kan het voor komen dat een verwerkingsprocedure binnen het programma een fout constateert of zelfs fabriceert. We nemen dan contact met u op om aan te geven dat onze IT-afdeling het probleem zo snel mogelijk zal oplossen en gaan daar direct mee aan de gang. Als het is opgelost en we hebben het goed kunnen testen, nemen we weer contact met u op dat het euvel is verholpen.
  3. Het blijkt dat je zaken wil binnen de software die niet of nog niet mogelijk zijn! Het kan gebeuren dat u tegen zaken aan loopt die u graag binnen het softwarepakket zou willen terugzien. Hierbij gaan wij onderzoeken naar de mogelijkheden om dit in een volgende update van het programma mee te nemen. Er zal dan een roadmap van gemaakt worden.

Wij staan dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur telefonisch of via support@tefdigitaal.nl op werkdagen voor u klaar om vragen te beantwoorden en om werkzaamheden uit te voeren (in opdracht).  Uit bovenstaande procedure blijkt dat we goed luisteren naar uw ideeën en opmerkingen! Met deze waardevolle terugkoppeling bouwen wij samen aan de PARTS Methode en verbeteren wij dagelijks onze software zodat deze nog gebruiksvriendelijker en eenvoudiger wordt in het gebruik.

Zoals al eerder aangegeven, kan onze helpdesk op werkdagen telefonisch bereiken op 085-0601195 of via e-mail op support@tefdigitaal.nl

Maatwerk

Wij hebben er hard aan gewerkt om met de PARTS Methode onze software zo flexibel en gebruiksvriendelijk mogelijk in te delen. Dit betekent ook dat wij eenvoudig kunnen voorzien in maatwerk, welke wij als plug-ins kunnen activeren binnen uw software. Natuurlijk spreken wij dit van tevoren eerst goed door en ontvang u van ons een duidelijke offerte met plan van aanpak en implementatietraject, zo komt u nooit voor verassingen te staan en is alles bij aanvang al duidelijk.

Service / Helpdesk

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.