Professionele webshop
bewerkelijk en duur?

eComplete

Automatisering zorgt voor groei?

eComplete

zakelijke webwinkel (b2b)

In de huidige markt zijn er vele aanbieders van zakelijke webwinkel software en kan het erg lastig zijn om de juiste keuze te maken. Bij TEF Digitaal maken wij het makkelijk voor u: wij adviseren u de juiste software op basis van onze kennis van de zakelijke market en uw branche. Wij gebruiken hierbij ons eigen, volledig op de zakelijke markt afgestemde, eComplete thema.

Ons eComplete thema kan ingezet worden als zakelijke webwinkel, een klantenportaal of een hybrideoplossing voor zowel zakelijke klanten als consumenten.

TEF Digitaal ontwerpt, bouwt en onderhoud uw webshop en zorgt ervoor dat deze aan de uw bedrijfssoftware is gekoppeld. Ook is een volledige integratie met onze Product Informatie Managementsoftware aanwezig. Zo maakt u optimaal gebruikt van alle gemakken die een webshop moet bieden. Snel, veilig en betrouwbaar.

Functionaliteit

eComplete biedt vele functionaliteiten voor u en uw klanten, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Een kleine greep uit de functies;

 • Klantenportaal
 • Toegangscontrole
 • Klantgroepen
 • Bestellijsten
 • Offerte aanvragen
 • Europees BTW-nummer verificatie
 • Zakelijke goedkeuring
 • Groepsprijzen, Staffelprijzen en gepersonaliseerde prijzen
 • Koppelingen met administratiesystemen
 • Voorraad synchronisatie

In totaal zijn er ruim 140+ beschikbare functies, modules en componenten voor uw perfecte verkoopplatform.

Automatiseren

eComplete is te koppelen aan bekende boekhoudsystemen, vervoerders en voorraadbeheersystemen. Hierdoor kunnen een groot aantal processen worden geautomatiseerd, zoals bijvoorbeeld voorraadcontrole en het orderproces. Door eComplete te koppelen aan uw bedrijfssoftware haalt u het maximale uit uw webshop. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uw commerciële activiteiten!

AVG en privacy

Wettelijk is de bescherming van de privacy van uw klanten verplicht. Prijsafspraken en persoonlijke gegevens dienen niet op straat terecht te komen! Uw webshop wordt door TEF Digitaal volledig beveiligd en voorzien van een juridisch afgedichte disclaimer, privacy- en cookieverklaring. Wij beveiligen daarnaast uw domein met de laatste technologie op het gebied van SSL-certificaten en creëren hiermee extra zichtbaar vertrouwen bij uw klanten. Ook is het mogelijk om uw volledige e-mail door TEF Digitaal AVG-proof te laten beheren met onze Microsoft 365 cloudoplossingen.

Wij vertellen u graag meer over eComplete in een persoonlijk gesprek en kunnen dan ook het een en ander ter plekke demonstreren.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, klik hier!

eComplete B2B WordPress 

Microsoft partner logo
Microsoft Office 365 logo

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.