Bestaat het niet, dan maken we het!

Webontwikkeling

Automatisering zorgt voor groei?

Al meer dan 13 jaar bouwen wij websites, webshops en webapplicaties. Het gebruik van deze zaken kunnen we niet meer negeren in het dagelijkse leven. Wij hebben in al die jaren de juiste tools en methodes ontwikkeld om voor een gedegen online-effect te zorgen. Groei? Dat kan alleen als we hard samenwerken. Achteroverleunen en denken dat het online vanzelf zal gaan, dat kunnen wij helaas niet beloven en werkt meestal niet.

Wat wij wel kunnen is zorgen voor slimme oplossingen en toepassingen, een klantenportaal, een externe koppelingen, prachtig en functioneel ontwerp, het maakt niet uit, vraag het en wij maken het. Bestaat het niet, dan maken we het!

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Ontwerpen en ontwikkelen

Alles begint eigenlijk met het perfecte ontwerp. Een ontwerp waarin iedereen en u zich in herkent. Het maakt niet uit, is het voor een WordPress website, een app of om een logo voor uw huisstijl, alles zal en moet een professionele look krijgen.
Hmm… vertel eens meer >

Software op maat

Tuurlijk het mooiste wat er is, niet iedere keer het wiel uitvinden. Maar helaas komt het vaak voor dat we standaardoplossingen moeten laten samenwerken. En daar begint voor ons de uitdaging, reguliere systemen met elkaar laten samenwerken, meer dan een passie voor ons.
Yep, automatiseren >

Hosting

Zonder hosting geen website of webshop. Maar hosting moet wel in dienst staan van wat wij verwachten van een server. We hebben te maken met veiligheid, duurzaamheid, capaciteit en vooral snelheid. Onze servers staan gewoon in Nederland en zijn ISO-certificeert.
Lees meer >

eComplete B2B WordPress thema

eComplete is door TEF Digitaal ontwikkeld voor PARTS-PIM klanten die een webshop via WooCommerce in WordPress willen bouwen. eComplete thema kan ingezet worden als zakelijke webwinkel, een klantenportaal of een hybrideoplossing voor zowel zakelijke klanten als consumenten. 
Zoooo… ik wil wel meer weten >

Service & support

Iets bouwen dat is leuk. Een website moet goed en regelmatig onderhouden worden, anders functioneert de website steeds minder. U kunt gebruik maken van onze full-service support, wij zullen u dan ontzorgen en geven uw website, hosting en server regelmatig aandacht.
Oké, dat zie ik wel zitten >

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.