Product informatie management

PARTS-PIM

Automatisering zorgt voor groei?

PIM? “IS DAT EEN MEDICIJN?

Hmmm… Nee. PIM software is geen medicijn, maar wel een totaaloplossing op het gebied Productinformatie beheer. Met PARTS-PIM software heeft u één centrale omgeving waarin alle informatie omtrent de producten worden vastlegt en beheert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Korte, lange en meertalig omschrijvingen van uw product,
  • Product kenmerken, bijvoorbeeld ETIM,
  • Koppel eenvoudig digitale afbeeldingen en video’s,
  • Koppel eenvoudig documenten (zoals een handleiding),
  • Maak eenvoudig complete datasheets,

In PARTS-PIM creëert en beheert u heel eenvoudig alle digitale informatie van de producten via onze PARTS-Media Server.

MAAR DAT IS Nog Lang NIET ALLES!

Om met PARTS-PIM software te werken hoeft u geen investeringen te doen in diverse hardware. Het is ook niet nodig om diverse servers aan te schaffen, want PARTS-PIM is een zogenaamd web-based programma.

Web-based? Jawel! Alles draait in de cloud, “niet in de wolken”, maar op een goed beveiligde server waar al uw data zorgvuldig wordt bewaard.

Overal ter wereld waar een internetaansluiting is, kunt u de productdata bekijken en beheren. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken.

Eenvoudig KOPPELEN!

Het is geweldig als u hele producten-arsenaal op één omgeving staat. Lekker makkelijk, maar wat nu? Simpel! Via de PARTS-Methode bent u in staat om zeer eenvoudig de data uit te wisselen met alle mogelijk beschikbare platformen. Super eenvoudig en u kunt alles zelf uitvoeren en beheren, natuurlijk staat onze vriendelijke helpdesk iedere werkdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur  of 24 uur per dag via support@tefdigitaal.nl tijdens werkdagen voor u klaar met uitleg, advies en ondersteuning.

Wij vertellen u graag meer over PARTS-PIM pim software in een persoonlijk gesprek en kunnen dan ook het een en ander ter plekke demonstreren.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, klik hier!

PARTS-PIM

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

WAAROM PARTS-PIM?

Product Informatie Management (PIM) wordt steeds belangrijker. In veel gevallen schiet de ERP (Enterprise Resource Planning) software hierin te kort. Het toekennen van EAN-nummers, classificeren van producten en opmaken van databladen is vaak niet mogelijk. Door een goed beheer van uw productportfolio zal u veel kosten besparen en heeft direct invloed op uw omzet en groei doordat je altijd beschikt over de juiste informatie en actuele prijzen.

Met PARTS-PIM software voorziet u in bovenstaande behoefte en geeft u in een handomdraai de producten de aandacht die zij verdienen. En dan het allerbelangrijkste! PARTS-PIM geeft u mogelijkheid om de productinformatie eenvoudig te koppelen met de meest gangbare en populaire platformen via Parts-Connect en eComplete.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.