veilige neutrale omgeving voor alle media

PARTS-media server

Automatisering zorgt voor groei?

Alles veilig op een rijtje!

Bij het ontwikkelen van de PARTS Methode hadden we met veel zaken te maken. Uitgangspunt was en is, de media-informatie die is gekoppeld aan de productdata in PARTS-PIM, moet vrij te gebruiken zijn wanneer de productdata wordt gedeeld met diverse andere platforms. Natuurlijk, alleen wanneer u dat als klant op prijs stelt, anders kunt u eenvoudig dit blokkeren.

Al het mediamateriaal wat wordt geüpload en gekoppeld aan de productdata in PARTS-PIM wordt naar een aparte server gezonden en opgeslagen. Iedere klant heeft daar zijn eigen unieke Cloud omgeving. De grote hebben wij geschaald aan de hand van het te verwachten aantal producten welke in PARTS-PIM zullen worden verwerkt.

WAAROM, EEN APARTE MEDIA SERVER?

Waarom, dat is heel eenvoudig uit te leggen. Omdat koppelen makkelijk is, en we dat allemaal graag willen, want het maakt onze producten beter verkoop- en inzetbaar. Het risico is aanwezig dat wanneer foute personen of organisaties de oorsprong van de data leveringen kunnen achterhalen, dat je productdata met veel interessante commerciële en gevoelige informatie in verkeerde handen zou kunnen komen. Dat willen we voorkomen, daarom is voor deze inrichting gekozen, waarmee de veiligheid van de productdata door ons tot in details gegarandeerd kan worden.

ALGEMENE BIBLIOTHEEK

Tevens beschikt de PARTS-Media Server over een zeer uitgebreide bibliotheek van bijvoorbeeld product afbeeldingen van heel veel aangesloten fabrikanten welke vrij door onze klanten gebruikt mogen worden. Dat scheelt een hoop upload tijd en hebt u altijd de beste kwaliteit afbeeldingen, tevens zijn de afbeeldingen door ons ook aangepast en bewerkt voor publicaties op een e-commerce omgeving.

Wij vertellen u graag meer over PARTS-Media Server in een persoonlijk gesprek en kunnen dan ook het een en ander ter plekke demonstreren.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, klik hier!

PARTS-Media Server

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.