wereldwijd koppelen!

PARTS-Connect

Automatisering zorgt voor groei?

 Wereldwijd koppelen!

Om voor iedere klant het mogelijk te maken koppelingen te realiseren met diverse externe programma’s, hebben wij een speciaal veilig platform gecreëerd genaamd PARTS-Connect. Binnen dit platform zijn we in staat om alles persoonlijk te koppelen waar u als klant behoefte aan hebt.

Naast het feit dat wij intern dit platform gebruiken om koppelingen aan te leggen en te onderhouden, zijn diverse partners van TEF Digitaal BV ook op het platform actief en aangesloten, waardoor we instaat zijn om wereldwijd koppelingen te realiseren met welk ander platform of programma dan ook. Als klant bent u instaat om zelf te bepalen welke koppelingen interessant of gewenst zijn te gebruiken.

PARTS-Connect heeft een direct koppeling met PARTS-PIM. Productdata in PARTS-PIM kan direct worden doorgezet naar PARTS-Connect en worden ingepland door middel van een speciaal planprogramma. PARTS-Connect zorgt daarna automatisch voor de verwerking met de gekoppelde programma’s of platforms.

Persoonlijk!

De verbindingen worden allemaal persoonlijk ingesteld omdat iedere klant weer anderen wensen heeft. Dit kan tussentijds door ons heel gemakkelijk worden omgezet en aangepast. Tevens meten wij dagelijks de verbindingen en de kwaliteit van de verbindingen met de diverse platforms. Wijzigingen in de communicatie worden direct door ons team aangepakt en verwerkt. Op deze manier garanderen wij een optimale en vooral veilige verbinding. Omdat de verbinding via een neutrale server loopt is nooit de plaats van de PARTS-PIM productdata te herleiden.

Wij vertellen u graag meer over PARTS-Connect in een persoonlijk gesprek en kunnen dan ook het een en ander ter plekke demonstreren.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, klik hier!

PARTS-Connect

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.