hmmm, wat bedoel je met ….

Omnichannel

Automatisering zorgt voor groei?

Omnichannel? Wat is dat?

U wordt er tegenwoordig veelvuldig mee om de oren geslagen, de term omnichannel verkopen. Maar wat is het eigenlijk? In tegenstelling tot multichannel verkopen, waar uw producten via verschillende van uw eigen kanalen probeert te verkopen (telefonisch, webshop of winkelverkoop), stelt u uw producten met omnichannel ter beschikking op de verschillende online marktplaatsen. Uw producten worden bijvoorbeeld verkocht op markplaats.nl, bol.com of amazon.com maar kunnen ook worden geplaatst op vergelijkingssites zoals beslist.nl.

Omnichannel verkopen zonder webshop?

Uw producten wereldwijd beschikbaar maken is nu eenvoudiger dan ooit. Omnichannel verkopen kan al eenvoudig via uw e-commerce platform. Maar wat nou als u zelf geen webshop hebt maar u wilt maar toch via omnichannel gaan verkopen? Simpel u heeft dan met PARTS-PIM en PARTS-Connect wel die mogelijkheid! U heeft namelijk al de productdata op één plek staan, volledig voorzien van alle omschrijvingen specificaties.

Effectconnect

TEF Digitaal is partner van Effectconnect, een softwareplatform gespecialiseerd in Omnichannel verkopen. PARTS-PIM koppelt u eenvoudig aan Effectconnect, zodat productdata en voorraad informatie automatisch wordt bijgewerkt. In Effectconnect kunt u heel eenvoudig aangeven waar u de producten wilt verkopen en opdrachten vanuit uw kanalen kunt u weer eenvoudig in uw ERP-programma laten terugkomen!

Wij vertellen u graag meer over Omnichanels in een persoonlijk gesprek en kunnen dan ook het een en ander ter plekke demonstreren.
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons, klik hier!

Omnichannel

TEF Digitaal is partner van:

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.