Bedrijfsinformatie Microsoft 365

Cloud service

Automatisering zorgt voor groei?

Microsoft 365 Bedrijfsinformatie

 

 

Het juist digitaliseren van uw bedrijfsinformatie is enorm belangrijk. De druk om privacygevoelige informatie op een juiste manier op te slaan wordt steeds belangrijker. Wie binnen uw bedrijf heeft toegang tot gevoelige informatie en wie niet? Wat doet u in het geval van een data lek?

 

 

Bij TEF Digitaal bent u voor deze vraagstukken aan het juiste adres. Als Microsoft Cloud Solutions provider hebben wij een jarenlange ervaring in het digitaliseren van gevoelige bedrijfsinformatie en deze veilig te bewaren in de Microsoft cloud. Met Microsoft 365 zet Microsoft een volgende stap in het werken in de cloud en geeft u alle handgrepen om uw belangrijkste data veilig op te slaan.

 

 

AVG en privacy

 

 

De Microsoft Cloud omgeving voorziet in alle gereedschappen om volgens de AVG wetgeving te kunnen werken. Zo helpt het AVG-dashboard u inzicht te geven in welke informatie er binnen en buiten uw organisatie wordt gedeeld en kunnen wij eenvoudig regels maken voor het delen van gevoelige informatie. Zo kunnen documenten die via e-mail naar contactpersonen buiten uw organisatie worden verzonden, eerst worden gescand op gevoelige informatie en hierop worden geblokkeerd of vrijgegeven. Dit is maar een greep uit de mogelijkheden.

 

 

Minder spam en phishing e-mails

 

 

Met Microsoft Exchange Online (onderdeel het Microsoft 365 abonnement) zet u een krachtige mailoplossing in die al aan de poort phishing en spam e-mail filtert en in quarantaine zet. Zo verkleint u het risico dat uw medewerkers op malafide links klikken aanzienlijk. Ook voor uitgaande mail worden beveiligingen geplaatst zodat uw e-mailadressen niet kunnen worden nagebootst door criminelen (Spoofing).

 

 

Samenwerken

 

 

Met Microsoft Sharepoint en Microsoft Teams zetten wij krachtige software in om uw medewerkers effectiever samen te laten werken. Doordat men gezamenlijk in documenten kan werken, er teams voor projecten kunnen worden opgezet en men letterlijk met een druk op de knop een vergadering kan starten zal de productiviteit van uw organisatie stijgen. Het daarbij komende voordeel is dat alle informatie altijd op een plaats wordt opgeslagen die gemakkelijk te vinden is bij het juiste project.

 

 

Vertrouwen

 

 

Door boven op de Microsoft 365 omgeving te werken met extra e-mailbeveiliging, back-up oplossingen en certificaten kunnen uw klanten erop vertrouwen dat uw communicatie veilig is en dat privacygevoelige informatie bij u in goede handen is. Bij TEF Digitaal begeleiden wij u vanaf het advies, tijdens de implementatie en na oplevering omdat de wet- en regelgeving constant veranderd.

 

Microsoft partner logo
Microsoft Office 365 logo

Meer weten?

Wij begrijpen dat u vragen heeft!
Laten we dan een afspraak maken! Wij zullen alles rustig en duidelijk uitleggen en het belangrijkste, laten zien wat onze software allemaal kan betekenen in uw situatie.

Nieuwsbrief

Blijf via onze nieuwsbrief op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen van TEF Digitaal, eCompleet B2B en alle PARTS componenten. Schrijf u nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.